Želite da obavljate stručnu praksu iz oblasti organske poljoprivrede?

Javni poziv za obavljanje stručne prakse iz oblasti organske poljoprivrede i prehrambene tehnologije po principima organske proizvodnje

„Serbia organica“ poziva nezaposlena lica do 35 godine starosti da se prijave na javni poziv za obavljanje plaćene stručne prakse iz oblasti organske poljoprivrede i prehrambene tehnologije po principima organske proizvodnje.

Projekat se realizuje u okviru projekta nemačke razvojne saradnje „Podsticanje zapošljavanja mladih“ u saradnji sa Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje „Serbia Organica„.

Cilj prakse je sticanje potrebnih znanja i veština iz oblasti organske proizvodnje i prerade i osposobljavanje za obavljanje poslova u sektoruorganske proizvodnje.

Kome je program stručne prakse namenjen?

Program stručne prakse je namenjen mladim, nezaposlenim licima do 35 godine starosti koji su: diplomirali na Poljoprivrednom fakultetu (smer organska poljoprivreda/ekološka poljoprivreda, voćarstvo/vinogradarstvo, ratarstvo i povrtarstvo, opšta agronomija, stočarstvo – zootehnika, fitomedicina i prehrambena tehnologija) ili Tehnološkom fakultetu (smer prehrambena biotehnologija i prehrambeno inženjerstvo). ili su na poslednjoj godini osnovnih ili master studija gore pomenutih fakulteta i studijskih programa/smerova.

Poziv za učešće u ovom programu organizatori upućuju i poslodavcima.

Do kada poslati prijave?

Rok za prijavu zainteresovanih je do 15. marta 2018.godine do 17.00.

Kandidati koji ne budu odabrani u ovom javnom pozivu biće deo baze „Serbia organice“ i biće kontaktirani za anagažovanje u drugim poslovima iz oblasti organske poljoprivredne proizvodnje/prerade, objavljeno je na sajtu ovog udruženja.

OVDE preuzmite pozive i prijave 

Izvor poljosfera.rs

Agrobiznis magazin 1

Agrobiznis magazin 1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*